OSMI MART
Voodoo caffe
Beograd, 08.03.2007.

Dođe i taj dan, Osmi mart kad dobra deca poklanjaju mamama ručno napravljene če­stitke, a kintu koju su izvukli očevima za kup­ovinu prigodnog poklona štekuju za večernji izlazak.
Tako je bilo i ovog puta.U Voodoo kafeu je ovaj praznik posebno obeležen, poš­to je ovdašnjim gostima glavni moto:
Svi su jednaki, pa čak i žene!
Čim čovek uđe naleti na udarnu "šank" sekciju koja je čekala da im Mrvica, odgovorno lice, naštimuje instrum­ente (napuni krigle) pa da krene svirka.
U međuvremenu se pojavila i primadona u liku DJ Da­vida koji je okasnio sa svirkom jerbo je morao da se grli sa obožavetaljkama. Doduše, bila je samo jedna, ali, pošto su se grlili više puta to mu dođe kao da ih došlo iha-ha mnogo.


Na kraju je DJ ipak rešio da radi ono zašto je i došao i prihvatio se krigle, pardon, prih­vatio se puštanja muzike, a za kriglu se uh­vatio tek kasnije... cenim, tek kod treće nu­mere.
Naravno, ovakav praznik ne može da prođe bez zaljubljenih, te prilažemo i fotografiju je­dnog vrlo zaljubljenog para, mada, iskreno, dama je nešto neodlučna.Mislim, vole ona njega, ali, vole i pivo, pa sad... Narav­no, viđeno je da se taj isti par i ljubio, ali, na žalost, ne­mamo fotografiju, inače bi vam je pokazali. Tek da po­kažemo koliko je velik i bitan ovaj praznik kod nas.
I na kraju, kad su osmi mart i Osmi mart davno prošli kao i noćni prevoz, razdraganim gostima će dugo ostati u sećanju nasmejano lice šankera Mrvice koji ih je sve ispratio srdačnim rečima tipa:
­Ekhm... a jel' misli ovo neko i da plati?
Report & photo by Namćor